Midyat Acırlı Anaokulu

Vizyon: Yüksek standartlarda eğitim ve materyal desteği sağlayarak,okulumuzda eğitim gören çocukların çoklu uyaranlarla destekleyerek kapasitelerini tavana vurdurarak yükseltmek,her velinin Okul öncesi eğitimin amaç ve ilkelerini özümseyebilmesini sağlamak,personel,veli ve öğrenciler ile daha iyiye ulaşmak için canla başla çalışmak, okulöncesi eğitim çağındaki tüm öğrencilerin yararlanabildiği ücretsiz bir kurum olmak vizyonumuzdur.

Misyon: Biz.. Geleceğin büyükleri olan bugünkü çocukları;okul öncesi eğitimden yararlanmasını sağlayarak 21.yy´ın çağdaş yaklaşımlarına uygun, sevgi ve saygı kelimelerinin değerini bilen, Atatürkçülüğü benimseyen, demokratik, ailesini, milletini, vatanını seven, güzel ahlaklı, kişiliği sevgi ile yoğurulmuş üretebilen ve düşünebilen çocuklar yetiştirerek; Okul Öncesi Eğitimde üstümüze düşen görevleri yerine getirmek için varız..

Başarılar: Okulumuz 2009/2010 eğitim öğretim yılı Anaokulları arası İstiklal Marşı Güzel okuma Yarışmasında ilçe ikincisi olmuştur.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: